Activitate metodică în Parohia „Buna Vestire”

Marți 6 mai 2014, s-a desfășurat cu binecuvântarea Preasfințitului Vincențiu, Episcopul Sloboziei si Călărașilor, activitatea metodică a disciplinei Religie ortodoxă pe cel de-al II-lea semestru. Participanții au fost elevii clasei I A, ai Scolii nr.3 Slobozia, coordonați de doamna profesor Vasile Georgeta, profesori de religie și preoți din centrul metodic Slobozia.

Activitatea desfășurată pe doua secțiuni a fost coordonată de părintele Stanciu Dragoș, Inspector de religie în cadrul Inspectoratului Județean Ialomița, în prezența părintelui Protopop Drăghici Dumitru.

Cei 28 de elevi au demonstrat ca au dobândit de-a lungul orelor de religie nu numai un mare volum de cunoștințe religioase, dar si deprinderi folositoare pentru viață.

In cea de-a doua parte a întâlnirii părintele Inspector Dragoș Gabriel Stanciu a prezentat referatul cu tema „Școala din tinda bisericii”, aducând informații istorice despre evoluția școlii în spațiul ialomițean.

Discuțiile care au urmat au vizat metodele de evaluare utilizate la ore, cu precădere portofoliul; au fost înmânate diplomele de la faza județeană a olimpiadei de religie și s-a anunțat concursul județean de religie Lumina Credinței ediția a IX-a.

Preacucernicul Părinte Protopop Drăghici Dumitru a felicitat copii, pe toți profesorii implicați în activități care au ca baza relația scoală – biserică, profesor de religie – preot și i-a îndemnat la o colaborare și mai bună.

În încheiere toți cei prezenți au completat un chestionar de evaluare, după care s-a făcut rugăciunea.
0%
încărcat
Se încarcă
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...